47129
Pozostałe zbiory
W koszyku
Rajmund Królik - szef kuchni, laureat wielu konkursów kulinarnych, gotowanie uważa za wspaniałą przygodę swojego życia, natomiast "carving" za fascynujący dodatek do swojej pracy, który cieszy nie tylko oko. Okazuje się bowiem, ze koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Szczegółowe fotografie i praktyczne wskazówki, zawarte w książce, umożliwiają szybką naukę tej nietuzinkowej sztuki dekoracji potraw w domu czy stołów bankietowych.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 P (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł. : Carving : część II
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej